Ambita Puls 

Puls på eiendomsmarkedet - trender, tanker &  teknologi. 

close
Publisert av Ambita
29. mars 2019

Infoland har gjennom mange år vært den ledende tjenesten for eiendomsinformasjon i Norge. Fortsatt er Infoland den viktigste og mest komplette tjenesten for eiendomsinformasjon i markedet. Over 120.000 meglerpakker kjøpes årlig gjennom tjenesten.

Flere tusen brukere bestiller informasjon på Infoland hver dag i forbindelse med et boligsalg eller utviklingsprosjekt. Infoland har samlet informasjon om alle landets eiendommer ett sted, og gir rask tilgang til informasjon og data fra offentlige og private aktører.

- Det er hyggelig å erfare at Infoland fortsatt er den viktigste kilden til eiendomsinformasjon i markedet. Ambita samarbeider med blant annet Norges Eiendomsmelgerforbund og Eiendom Norge for å sikre at meglerpakkene som selges via Infoland er i tråd med gjeldende lovgivning, og inneholder all nødvendig informasjon.

Infoland tilbyr den mest komplette meglerpakken i markedet, og er et viktig element i alle  boligsalg. Ambita jobber hver dag utvikling av digitale tjenester som skal gjøre boligsalget tryggere og enklere.    

Infoland tilbys gjennom de fleste fagsystemer i markedet. Også byggebransjen bruker løsningen aktivt som informasjonskilde i planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter.

 

Mange informasjonskilder - ett søk

Ambita har et tett samarbeid med meglerhus, kommuner og brukere for å sikre at kundene alltid finner den informasjonen man har behov for. Over 300 kommuner leverer informasjon til Infoland i tillegg til de fleste boligbyggelag. Informasjonen skal være lett tilgjengelig via et ettfelts-søk som gjør det enkelt å søke opp en eiendom og finne all relevant informasjon knyttet til den spesifikke eiendommen. 

 

Hva er inkludert i tjenesten?

  • Ett søk for å få tilgang på kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, kartløsninger og eiendomsinformasjon fra eiendomsregisteret
  • Alle kjøp knyttes til en referanse som du selv legger inn slik at alle kostnader kan henføres på oppdraget du jobber med
  • Administrasjonsmodul som gir deg total oversikt over ordre, brukere og avdelinger knyttet til din organisasjon/avdeling
  • Meldingsmodul som tilrettelegger for tettere og mer oversiktlig dialog med aktører som leverer innhold til tjenesten (kommunal informasjon om eiendommer, eiendomsdata, kartdata med mer)
  • Fakturaløsning som gir deg mulighet til å hente/laste ned fakturakopi og spesifikasjon

Abonnement eller kredittkort / VIPPS

Infoland tilbyr en abonnementsløsning for bedrifter der du kan få spesifisert faktura for dine kjøp. Du kan også betale med VISA / Kredittkort eller VIPPS.

 

Relaterte innlegg: